Nyt olen saanut yölastat jatkuvaan käyttöön sekä päivätuet ei koko aikaiseen käyttöön.Niistä on ollut apua enemmän kun olisin voinut ikinä kuvitellakaan.Olen saanut edes satunnaisesti nyt aikaan kelattua koiran kanssa 3 kertaa päivässä mutta joskus on tullut veivattua vaan se yksi lenkki kun tuet ja uusi lääke on auttanut todella hyvin.

Mulla oli jopa 3 päivää täysin ilman kipuja.ja nyt on kivut taas takaisin :(

Olen ollut myös  viikon sisään 3 eri ystävän kanssa lenkillä. Jokaisen kanssa on niinkuin aina hyvät ja huonot puolensa.  

Annen kanssa on ihana puhua uskon asioista ja olen häneltä saanut esim Raamatunluku oppaan jonka kanssa alan Raamattuun tutustua.Mutta Anne on kovin huolissaan etten väsy liikaa etten joudu kipupiikille itse kun kipupiikinkin uhalla menen kun on voimia mennä. hyvä ja huono tuo varovaisuus kiva ett joku välittää.T1 kanssa puhutaan talon ihmisistä ketä uusia on ja ketä ollaan jo tavattu.entä kuka saippuoikaan suihkulähteen jne.  Tanjan kanssa taas puhutaan hyvin kipeistä asioista.Peloista sairauksista masennuksesta mitkä myös yhdistää meitä.Jokaisen kanssa on aika mennyt kuin huomaamatta ja on tehty 1-2km lenkki hyvin pienellä avulla.Täytynee ottaa tavaksi niin tulisi 3 päivänä viikossa käytyä jos jokaisen kans sopii et yhtenä iltana viikossa mentäs joku vähän pitempi lenkki.

La 5.9 oli FightBack Run johon menin hieman myöhässä mutta lähdin matkaan siitä mistä oletin toisten lähteneen ja veivasin minkä pystyin joitain muitakin hitaita oli ja moneen otteeseen jouduin pyytämään työntö apua mutta onneksi kukaan ei kieltäytynyt.ja selvisin sen 2,6 km ja olin todella ylpeä itsestäni.kädet kyllä oli rakoilla ja huippas

Ti 8 - ke 9.9 olin neuroliikkuja messuilla.Messut olivat täysin ilmaiset itse pääsin ti koettamaan puhallustikkaa huonolla menestyksellä eli hengitys harjotukset jatkukoon ett saan tikan edes ulos putkesta tai lentämään enemmän kuin 10cm.Sitten sauuntasimme pingis pisteelle jossa oli ihmisiä neuvomassa pyörätuoli pingistä.sitä ihmettelin ettei näkövammais pingis ollut siinä myös.Mutta porukka sielä huomasi heti et tää tyttö vaik en saannu ees kilisevää palloa on pelannu ennenkin ja kun kerroin keneltä ja missä olen oppinut lajia he kehoittivat tulemaan seuraaviin harjoituksiin jos mahdollista.pelailin pingistä sellaisen reilut ½tuntia sitten siirryin sulkapalloon jota pelasin toist ½tuntia.Siitä menin tuolitanssi pisteeseen jossa en mennyt mukaan samoin vain kurkkasin sähkäri jaliksen. Sitten siirryimme pyörä osioon koetin käsi pyörää n.400m sitten helpotus hotelliin ja kelaten 300m veritas stadioniin liikunta keskukseen hakemaan kimmoke ranneke josta takaisin kupittaa halliin jossa koetin vielä 2 erilaista pyörää 800m/pyörä. Illalla kävin 550m lenkin. Ke olimme uittamon rannassa melontakeskuksessa koetimme kajakki melontaa ja kirkkovene soutua.Melominen imaisi mut kerrallaan niin et pakko päästä uusiksi. Kirkko vene oli yllättävän vaikea se taklas mut monesti ja airo hyppäs selän taa mistä se piti taas liuuttaa eteen.Ja unohtamattakaan sitä et kävelin 2x70m laiturin päästäkseni kirkko veneeseen ja sieltä pois.se oli koko päivän ehkä se karmein liikunta kokemus soutaminen tai melominen ei koskeneet mutta se kävely....silmissä välillä musteni kun sattui niin paljon.

että sellaista liikuntaa minulla ollut nyt viime näkemän.